Boek goedkoop je voorjaarsvakantie

De dagen worden weer wat langer en af en toe komt de zon erdoor heen. Maar echt warm is het nog niet. Een lekkere tijd om er dus even tussenuit te gaan en de zon op te zoeken. De voorjaarsvakantie (ook wel krokusvakantie) is een ideale periode om op vakantie te gaan.

Wanneer het voorjaarsvakantie is, kan per regio verschillen. Zie hieronder een overzicht per regio.

  • Regio Noord: 17 februari t/m 25 februari 2024
  • Regio Midden: 17 februari t/m 25 februari 2024
  • Regio Zuid: 10 februari t/m 18 februari 2024
Wacht jij liever nog tot de meivakantie of zomervakantie? Ook daarvoor hebben we al leuke deals gevonden!

Winterzon tijdens de voorjaarsvakantie

Omdat het nog niet echt warm is in Nederland, kunnen wij ons goed voorstellen dat je graag nu al naar de zon wil. Daarom doen wij dagelijks ons best om de leukste deals voor jou te zoeken. Dat scheelt weer wat werk!

In Spanje en Portugal schijnt het zonnetje al lekker in het voorjaar. Zo is het er gemiddeld rond de 18 graden, maar zien we de laatste jaren dat de temperatuur regelmatig al boven de 20 graden uit komt. Het zeewater is nog wel koud.

Je kan het ook verder weg proberen. Wat dacht je van Egypte of Curaçao? Curaçao is met  gemiddelde temperatuur van 31 graden en 9 zonuren een uitstekende bestemming voor de voorjaarsvakantie. Een ander voordeel is dat het vaak nog goedkoper is dan tijdens de zomervakantie.

Last minute deals voor de voorjaarsvakantie

Heb je lang getwijfeld of je er nog tussenuit wilde deze voorjaarsvakantie? Misschien pakt dat juist wel voordelig voor je uit. Wij hebben namelijk aantrekkelijke last minute aanbiedingen gevonden, waardoor je voordelig nog deze voorjaarsvakantie wat vitamine D kan aanvullen in de zon.

Nieuwsgierig geworden? Check dan snel alle last minute aanbiedingen voor een buitenkansje tijdens de voorjaarsvakantie!

Heerlijke bestemmingen tijdens voorjaarsvakantie