5-⭐️ hotel in een groene omgeving

Ontdek de Hemel op Aarde in Pelekas Monastery, Corfu!

Deal gevonden door

Pelekas Monastery

Verblijf

Pelekas Monastery ligt pal aan het strand. Ideaal voor lange strandwandelingen of zwemmen in de oceaan, binnen een minuut sta je op het strand. Vanaf het zonneterras heb je een prachtig uitzicht op de Middellandse zee. En wil je een verfrissende duik nemen in het zwembad, dan is dit ook mogelijk. Om het ontspannen compleet te maken, kun je ook er ook voor kiezen om gebruik te maken (tegen betaling) van het wellness centrum.

Vervoer

Je vliegt voordelig vanaf Keulen naar Corfu, Griekenland. Vanaf het vliegveld kun je de taxi of het openbaar vervoer nemen naar het hotel. Een transfer is optioneel bij te boeken.

Bestemming

Pelekas ligt op het mooie groene eiland Corfu. De groene omgeving met olijfbomen, cipressen en oleanders maken dit de perfecte omgeving voor ontspannende wandelingen. Omdat het hotel direct aan het strand ligt, is het ook de perfecte plek voor een strandvakantịe. Voor de gezellige winkeltjes, restaurants en marktjes ben je met de auto binnen 5 minuten in het centrum van Pelekas. Wil je cultuur snuiven in Corfu-stad, dan kun je binnen 30 minuten met de auto op plaats van bestemming zijn. Kortom er is genoeg te beleven.

Lees meer
Pelekas Monastery
5/5
12 mei 2024
7 dagen
Halfpension
2 personen
Vanaf p.p.
€488,00

Wanneer de prijs hoger ligt,
ben je helaas net te laat!