Goedkope stedentrip naar Lissabon 🏫

Ontdek de historie van deze geweldige stad!

Deal gevonden door

Olissippo Lapa Palace Hotel

Verblijf

Tijdens je 3-daagse stedentrip verblijf je in een standaardkamer op basis van logies en ontbijt. Je kunt voor het ontbijt gebruik maken van het ontbijtbuffet in het hotel. De kamer is voorzien van de basisgemakken die je van een hotelkamer mag verwachten. Mocht je gebruik willen maken van de wellness faciliteiten dan kan dit tegen betaling.

Vervoer

Je vliegt vanaf Eindhoven Airport naar Lisboa Airport. Na een 3 uur durende vlucht met Transavia kom je aan. Je neemt dan zelf een taxi of het openbaar vervoer naar het hotel. Olissippo Lapa Palace Hotel ligt op 13 km afstand van het vliegveld.

Bestemming

Mocht je een winterwandeling willen maken op het strand tijdens je stedentrip, dan vind je het strand op ongeveer 10 km afstand. Je kunt aan auto huren om de stad te verkennen, maar nog mooier is om gebruik te maken van het plaatselijke openbaar vervoer. Dan zie je de stad vaak pas echt. Op kleine afstand van het hotel vind je voldoende bars, restaurants en een discotheek. Als je wilt winkelen kun je 3 km verderop terecht.
Lissabon heeft verschillende historische wijken die je kunt bezoeken. Zoals Alfama, Bairro, Alto en Chiado. En je kunt de iconische trekpleisters zoals de Torre de Belém, het Jerónomos-klooster en het Castelo de São Jorge bezoeken. Neem de iconische Tram 28 voor een schilderachtige rit door de stad. Het is een leuke manier om veel bezienswaardigheden te zien. Dit kan allemaal vanuit het centraal gelegen hotel.

Lees meer
Deal disclaimer: Toeristenbelasting: ca. € 2,00 per nacht per persoon voor reizigers ouder dan 13 jaar. Deze kosten betaal je ter plekke.
Olissippo Lapa Palace Hotel
4/5
11 december 2023
3 dagen
Logies
2 personen
Vanaf p.p.
Toeristenbelasting: ca. € 2,00 per nacht per persoon voor reizigers ouder dan 13 jaar. Deze kosten betaal je ter plekke.
€490,00

Wanneer de prijs hoger ligt,
ben je helaas net te laat!