Goedkope stedentrip tijdens de kerstperiode naar Parijs 🗼

Ontdek de mooiste kerstmarkten van Frankrijk tijdens de kerstvakantie🎄

Deal gevonden door

MGallery Paris Bastille Boutet

Verblijf

Dit luxe 5 -sterren hotel ligt in Parijs in de wijk Bastille en nabij Le Marais. De luxe kamers zijn voorzien van airco, tv en een badkamer met douche of bad. Wanneer je zin hebt in een kopje thee of koffie, kun je deze zelf op de kamer maken. Om te ontspannen kun je gebruik maken van de moderne spa met binnenbad.

Vervoer

Je komt met eigen vervoer naar het hotel. Bij het hotel zelf is gelegenheid om te parkeren, dit is echter wel beperkt. Kies er anders voor om de trein te pakken naar Parijs. Vanaf Rotterdam ben je met de Thalys binnen 2 uur en 40 minuten in Parijs.

Bestemming

Het hotel is gelegen in hartje Bastille. Vanaf het hotel bereik je met het openbaar vervoer alle andere delen van Parijs. Parijs kent verschillende trekpleisters die je absoluut gezien moet hebben. Natuurlijk zijn de bekende Eiffeltoren en d’Arc du Triomphe plekken die ooit bezocht moet hebben, maar Parijs kent in de kerstvakantie nog meer mooie plekken. Rond deze tijd van het jaar vind je de mooiste kerstmarkten in Parijs. Je zult je ogen uitkijken.

Lees meer
Deal disclaimer: Toeristenbelasting, ca. € 3,30 per persoon per nacht dient ter plaatse betaald te worden.
MGallery Paris Bastille Boutet
5/5
21 december 2023
2 dagen
Logies
2 personen
Vanaf p.p.
Toeristenbelasting, ca. € 3,30 per persoon per nacht dient ter plaatse betaald te worden.
€195,00

Wanneer de prijs hoger ligt,
ben je helaas net te laat!