Kerst en nieuwjaar doorbrengen in Karinthië 🎄🎇

Breng deze dagen door in het prachtige Oostenrijk

Deal gevonden door

Hotel Rossmann

Verblijf

Tijdens deze 12-daagse reis verblijf je in het knusse familiehotel Hotel Rossmann in het centrum van Greifenburg. De kamer is netjes maar eenvoudig en is voorzien van een douche, toilet en televisie. De kamers bevinden zich zowel in het hotel zelf als het dependence gebouw achter het hotel. De Nederlandstalige gastvrouw zorgt voor een warm welkom en verblijf. Je verblijft op basis van halfpension (ontbijt en diner) vanaf diner eerste dag t/m ontbijt laatste dag en afscheidsdiner op de laatste dag in Didam.

Het vertrek voor deze reis is gegarandeerd!

Hoogtepunten

  • Op zaterdag vertrekt de bus vanuit Didam naar Duitsland. We rijden naar de Oostenrijkse grens en daar zul je de eerste nacht overnachten.
  • De tweede dag rijden we door naar onze eindbestemming in Greifenburg. Onderweg maken we nog een tussenstop in Salzburg waar je de historische kerstmarkt kunt bezoeken. In Greifenburg wacht de familie Rossmann op je om je een warm welkom te geven. In de avond is er de mogelijkheid om de nachtmis bij te wonen.
  • Maandag, eerste kerstdag zullen we doorbrengen in Bled, Slovenië. We bezoeken het mooie meer van Bled en zullen in de avond genieten van een heerlijk 4-gangen kerstdiner in het hotel.
  • Dinsdag bezoeken we Italiaanse Dolomieten. Bij terugkomst in het hotel staat er weer een 4-gangendiner voor je klaar.
  • Dag 5 bezoeken we in Lienz, Oost-Tirol, het meer dan 750 jaar oude Schloss Bruck en rijden we aansluitend door naar Heiligenblut am Großglockner met uitzicht op de adembenemende Großglockner.
  • Dag 6 is een dag die je vrij kan indelen
  • Dag 7 t/m 10 gaan we onder andere de volgende steden bezoeken: Villach, Klagenfurth, Spittal en rijden we langs de Weissensee.
  • Dinsdag, dag 11 beginnen we met de terugreis naar huis. We overnachten in het zuiden van Duitsland
  • Op woensdag komen we weer aan in Didam. Hier eten we nog gezamenlijk een afscheidsdiner en daarna vervolg je je weg naar huis en begint het nagenieten van deze geweldige kerst- en nieuwjaarsreis door Karinthië.

Vervoer

Je vertrekt op 23 december 2023 vroeg in de ochtend vanaf een centrale opstapplaats in Didam. Je hebt ook de mogelijkheid om bij andere opstapplaatsen op te stappen. Kijk hiervoor in de deal voor alle informatie. Met een luxe touringbus vertrek je uiteindelijk rond 09:30 richting Oostenrijk. In de bus heb je voldoende beenruimte, want de onderlinge afstand is circa 85cm. De stoelen zijn comfortabel en luxe bekleed. In de bus is uiteraard ook een toilet aanwezig.

Bestemming

Karinthië in Oostenrijk is een prachtige regio vol natuurlijke schoonheid. Je vindt er indrukwekkende bergen, glinsterende meren en groene valleien. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Lees meer
Hotel Rossmann
3/5
23 december 2023
12 dagen
Halfpension
2 personen
Vanaf p.p.
€1119,00

Wanneer de prijs hoger ligt,
ben je helaas net te laat!