Ontdek Luxe en Comfort bij Corendon Mangrove Beach

Geniet van luxe verblijf bij Corendon Mangrove Beach, dichtbij Willemstad en prachtige stranden.

Deal gevonden door

Fly & Go Corendon Mangrove Beach

Verblijf

Het Corendon Mangrove Beach Resort in Willemstad, Curaçao, is een Ultra All-Inclusive resort dat je omringt met luxe en comfort. Het resort is omgeven door een uniek mangrovebos en ligt direct aan een privéstrand. Het hotel biedt een scala aan faciliteiten zoals een aquapark met spectaculaire glijbanen, luxe kamers en suites, en diverse eetgelegenheden zoals een Food Street en verschillende themarestaurants.

Vervoer

Je vliegt met Corendon naar Curaçao in een hypermoderne Airbus A350-900. Het cabinepersoneel spreekt Nederlands en je hebt toegang tot een persoonlijk entertainment systeem. Maaltijden en drankjes zijn inbegrepen tijdens de vlucht. Let op, de huurauto die bij deze pakketreis is inbegrepen, staat voor je klaar op de luchthaven bij aankomst.

Huurauto: Eigen risico: $500,-, verlagen kan tot $100,- met FIP charge $15,- p.d. (niet mogelijk bij bestuurders van 23-25 jaar). Creditcard (VISA of MasterCard) op naam van de hoofdbestuurder is verplicht.

Bestemming

Curaçao is een tropisch paradijs met een rijke geschiedenis. Het resort ligt op ongeveer 1500 meter van het kleurrijke centrum van Willemstad, waar je kunt genieten van de lokale cultuur, winkels en restaurants. Het resort zelf is omgeven door een uniek mangrovebos en ligt direct aan een privéstrand met uitstekende duikmogelijkheden.

Lees meer
Deal disclaimer: Borg: bij aankomst in de accommodatie en kun je doorgaans met cash of creditcard voldoen.
Fly & Go Corendon Mangrove Beach
5/5
25 november 2023
8 dagen
Ultra all inclusive
2 personen
Vanaf p.p.
Borg: bij aankomst in de accommodatie en kun je doorgaans met cash of creditcard voldoen.
€1546,00

Wanneer de prijs hoger ligt,
ben je helaas net te laat!