Eet Last Minute bij sterrenchef Jonnie Boer op Bonaire 🍽️

Strandparadijs met sterrenchef restaurant - ultieme ontspanning en avontuur!

Deal gevonden door

Delfins Beach Resort Bonaire

Verblijf

Delfins Beach Resort is een luxe 4-sterren resort gelegen in Kralendijk, Bonaire. Het resort ligt direct aan het strand en biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een groot zwembad en appartementen met alle gemakken voorzien. Het hoogtepunt is het restaurant dat wordt gerund door sterrenchef Jonnie Boer, waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes.

Vervoer

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport vlieg je naar Bonaire. Op het vliegveld staat de transfer naar het hotel al op je te wachten. Het resort biedt een shuttleservice naar het centrum van Kralendijk, die je tegen betaling kunt gebruiken. Als je meer vrijheid wilt, is het aan te raden om een auto te huren. Zo kun je niet alleen de hoofdstad verkennen, maar ook andere prachtige plekken op het eiland, zoals Washington Slagbaai Nationaal Park.

Bestemming

Kralendijk is de hoofdstad van Bonaire en een prachtige bestemming voor zowel avontuurlijke als ontspannende activiteiten. Het resort ligt direct aan het strand, dus je kunt genieten van de zon, zee en het strand. Daarnaast biedt de stad diverse winkels, bars en restaurants.

Lees meer
Delfins Beach Resort Bonaire
4/5
2 december 2023
5 dagen
Logies
2 personen
Vanaf p.p.
€1151,00

Wanneer de prijs hoger ligt,
ben je helaas net te laat!