Last minute Ultra All Inclusive naar Curaçao!

Geniet voordelig in dit resort 🍸

Deal gevonden door

Corendon Mangrove Beach Resort

Verblijf

Dit magnifieke 5-sterren resort is omringd door een geweldig mangrovebos. Op basis van een Ultra All Inclusive arrangement verblijf je in een standaard deluxe kamer. Er zijn 4 zwembaden waar je in kunt afkoelen en er is een fantastisch aquapark met verschillende spectaculaire glijbanen. Als je naar het strand wilt, stap je zo het hagelwitte strand op. Want die ligt gewoon voor de deur.

Vervoer

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport vlieg je met een directe vlucht naar het vliegveld van Curaçao. Daar neem je de taxi naar het hotel. Een transfer is optioneel bij te boeken.

Bestemming

Dit geweldige resort ligt vlakbij het bruisende kleurrijke Willemstad en aan een privéstrand. Op het resort is een Food Street met Nederlandse snacks, pizza’s, wafels en ijs. Allemaal inclusief. Verder is Curaçao een eiland waar heel veel te zien is. Denk bijvoorbeeld aan de Hato grotten (kalksteengrotten),de Handelskade, Fort Amsterdam en het Curaçao Sea Aquarium. Of je ontspant op één van de vele mooie stranden en hebt een ontspannen herfstvakantie.

Lees meer
Deal disclaimer: Transfer is optioneel bij te boeken
Corendon Mangrove Beach Resort
5/5
18 november 2023
8 dagen
Ultra all inclusive
2 personen
Vanaf p.p.
Transfer is optioneel bij te boeken
€1200,00

Wanneer de prijs hoger ligt,
ben je helaas net te laat!