Goedkope voorjaarsvakantie op Tenerife

Bijtanken in de zon ☀️

Deal gevonden door

Best Tenerife

Verblijf

Tijdens de voorjaarsvakantie verblijf je in een ruime familiekamer in het luxe 4-sterrenhotel Best Tenerife. Je verblijft op basis van logies en ontbijt, waardoor je in de ochtend makkelijk kunt aanschuiven voor het ontbijtbuffet. De ruime familiekamer is voorzien van airco, televisie, toilet en bad/douche.

Vervoer

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport vlieg je naar Tenerife. Na een ongeveer 4,5 uur kom je aan op Tenerife. Hier kun je een taxi pakken naar het hotel. Dan ben je na ongeveer 25 minuten in het hotel. Wil je dat er een transfer voor je klaarstaat? Deze is optioneel bij te boeken.

Bestemming

Best Tenerife hotel ligt centraal gelegen in het altijd gezellige Playa de Las Américas. Het hotel heeft verschillende zwembaden waarbij de kleintjes niet zijn vergeten. Voor een ieder is er wat te beleven. Het hotel is omringd door een subtropische tuin, je waant je in een waar paradijs. In de buurt heb je op loopafstand het zandstrand en ook de winkels, bars en restaurants zijn lekker dichtbij. Het eiland heeft een adembenemende natuur, ga er vooral op uit!

Lees meer
Deal disclaimer: Transfer is als extra bij te boeken
Best Tenerife
4/5
20 februari 2024
8 dagen
Logies & onbtijt
4 personen
Vanaf p.p.
Transfer is als extra bij te boeken
€954,00

Wanneer de prijs hoger ligt,
ben je helaas net te laat!