Vakantie boeken, dat kan goedkoop

Een vakantie zoeken en boeken is zo makkelijk nog niet. Je hebt de keuze uit zo veel verschillende soorten vakanties. En je wilt natuurlijk een goedkope vakantie vinden. Dus moet je een keuze maken uit de verschillende soorten vakanties zoals een last minute vakantie, zonvakantie, all inclusive vakantie of een campingvakantie. En dit zijn nog niet eens alle vakanties waar je uit kunt kiezen. Bij vakantiemelding hebben wij daarom alvast de beste en goedkoopste vakanties voor jou uitgezocht en op een rijtje gezet. Zo hou jij tijd én geld over om te genieten van je vakantie en leuke activiteiten.

Stedentrip

Een stedentrip is eigenlijk een korte vakantie waarbij je één of meerdere steden bezoekt. Meestal duurt zo’n tripje een paar dagen tot een week. Tijdens een stedentrip ontdek je de hoogtepunten van een stad, zoals bekende bezienswaardigheden, lekker eten, en de lokale cultuur. Het is een leuke manier om even weg te zijn, nieuwe plekken te zien en te genieten van een andere omgeving zonder lang te hoeven reizen. Perfect voor een snelle, maar leuke en vaak goedkope vakantie! Wij hebben de goedkoopste stedentrips voor je uitgezocht. Zowel binnen Europa als buiten Europa.

All Inclusive vakantie

Als je echt ontspannen op vakantie wil, zonder je zorgen te maken over je budget, dan kies je voor een all inclusive vakantie. Tijdens je compleet verzorgde vakantie kun jij heerlijk genieten, terwijl alles voor je geregeld is. Ontbijt, lunch, drankjes, avondeten, je kan het zo gek niet bedenken of het zit bij de prijs in. Zo is ook vaak je vlucht inclusief transfer naar het hotel. Hoe makkelijk wil je het hebben? Op zoek naar een goedkope all inclusive vakantie en niet aan een bepaalde periode gebonden, boek dan een last minute all inclusive vakantie. Dit kan je maar zo heel veel geld schelen. Lekker toch?

Last minute vakantie

Je wilt op vakantie en je wilt het nu. Wat doe je dan? Je gaat op zoek naar een vakantie waarbij je direct of binnen een paar dagen of weken kunt vertrekken. Of je nu wilt gaan genieten op een zonvakantie met een boek en cocktail aan het strand of een stedentrip wilt gaan doen, wij hebben de beste last minute vakanties al voor je gevonden. Het voordeel van een last minute vakantie is dat deze vaak goedkoper is. Extra voordelig dus voor jou, waardoor je meer geld overhoudt voor andere leuke dingen. Je kunt van elke vakantie een last minute vakantie maken, als je maar op korte termijn kunt vertrekken.

Luxe vakantie

Een luxe vakantie is vaak een vakantie waarbij de bestemming vaak wat verder weg is. Geniet bijvoorbeeld van de witte stranden op de Seychellen of drink die speciale cocktail op je ligbedje op het bounty eiland Barbados. Een ander soort luxe vindt je in Dubai. Hier ervaar je hoe het is om te leven als de jet-set. Groots en grootser. Een luxe vakantie is meestal niet heel goedkoop. Maar wordt al iets goedkoper omdat wij de beste vakanties al voor je hebben gevonden bij vakantiemelding.nl.

Zonvakantie

Of je nou dichtbij huis wil blijven of de halve wereld over wil vliegen, een zonvakantie vind je overal. Tijdens de winterperiode kun je het beste de zon opzoeken in de verre oorden. Een bezoekje aan Aruba, Bonaire of Curaçao staat garant voor een zonovergoten vakantie. Tijdens de Europese zomermaanden kun je prima in de buurt een zonvakantie vinden. Landen als Spanje, Portugal, Frankrijk en Griekenland staan bekend om hun warme zomers. En tegenwoordig zijn de Balkan landen zoals Noord-Macedonië, Albanië en Montenegro ook erg in trek. Zoals je ziet is er voor iedereen een zonvakantie te vinden.

Camping vakantie

Op vakantie gaan met kinderen kan een enorme uitdaging zijn. Zowel onderweg naar je bestemming als op de bestemming zelf. Daarom kiezen veel ouders voor een camping vakantie. Wanneer je niet te ver van huis wil, kun je kiezen voor een camping in Nederland. Voordeel is dat je lekker dichtbij huis bent en daardoor weinig reistijd hebt. Nadeel kan het Nederlandse zomerweer zijn, niet altijd even warm en droog. Wil je bijna gegarandeerd zon hebben op je camping vakantie, kijk dan eens bij de campings in Spanje en Frankrijk. Als je in het noorden van Frankrijk blijft, heb je wel de zon-garantie, maar niet de hele lange rit in de auto.

Veel campings zijn gericht op kinderen waardoor er voor elke leeftijd wel activiteiten zijn. Van zwembaden met de gaafste glijbanen tot mini clubs en disco’s. Op de campings waar in het hoogseizoen veel Nederlanders zijn, heb je vaak ook nog een Nederlands sprekend animatieteam. Echt heel fijn!