Praag, Tsjechië

Goedkope stedentrip

Ben je op zoek naar een goedkope stedentrip? Bij Vakantiemelding zoeken wij dagelijks naar de voordeligste aanbiedingen. Denk aan bijvoorbeeld Barcelona, Londen, New York of Lissabon. In deze wereldsteden is genoeg te doen. Bepaal dus zelf hoe lang je gaat. Maar een stedentrip is ideaal wanneer je niet te lang op vakantie kan.

Ontdek snel: Turkije, Griekenland

Top 3 beste stedentrips 2023

Uitzicht over Barcelona

Barcelona, Spanje

In Spanje schijnt altijd de zon. Barcelona is een echte wereldstad en tijdens een stedentrip is er altijd genoeg om te ontdekken. Daarom staat Barcelona bij ons absoluut op nummer 1.

Praag, Tsjechië

Praag, Tsjechië

Praag is een bruisende stad met een rijke geschiedenis. Verken de oude binnenstad, het kasteel van Praag en geniet van een boottocht op de rivier de Moldau.

Lisabon

Lisabon, Portugal

Lissabon heeft charmante steegjes, historische bezienswaardigheden en geweldige uitzichten vanaf de heuvels van de stad. Vergeet niet om traditionele pastéis de nata te proeven.

De beste stedentrips

Ben jij toe aan een korte vakantie? Wil je even de dagelijkse sleur breken? Een stedentrip is perfect voor als je er even snel tussenuit wil. Kies voor goedkope stedentrip naar een fantastische bestemming binnen of buiten Europa. Wij zoeken dagelijks naar de beste aanbiedingen, zodat jij zo goedkoop mogelijk een stedentrip kan boeken.

Boek een last minute stedentrip!

Wanneer je niet gebonden bent aan een specifieke datum, kan je kiezen voor een voordelige last minute stedentrip. We komen regelmatig buitenkansjes tegen voor super goedkope stedentrips. Een aantal interessante bestemmingen zijn: Barcelona, Rome, Praag, Budapest en Dubrovnik.

Stedentrip buiten Europa

Wil jij het liefst buiten Europa op stedentrip? We komen regelmatig hele goedkope aanbiedingen tegen voor bijvoorbeeld New York, Marrakesh of Tel Aviv.  Elk van deze steden beloofd een onvergetelijke ervaring te worden.

Lees meer