Vakantiemelding.nl

Bij vakantiemelding.nl vind je elke dag nieuwe, voordelige aanbiedingen voor zonvakanties, luxe vakanties, last minutes, all inclusives, campings en nog veel meer. Wij willen ervoor zorgen dat jij altijd een voordelige reis kunt vinden, zodat je tijdens je reis geld overhoud voor leuke activiteiten.

Ons verhaal

Broer en zus, reisliefhebbers en koopjesjagers. Wij zijn Tamara en Miquel.

Onze eerste reis in 2011 was een goedkope zonvakantie naar Turkije, samen met onze andere zus. Het was voor ons een spannend avontuur, de eerste keer vliegen. Omdat het onze eerste keer was, hadden we achteraf gezien teveel geld uitgegeven aan de reis zelf. Daardoor moesten we op de bestemming zelf erg creatief zijn met de activiteiten die wij graag wilden doen. Scooter huren, paragliden, jetskiën, etc. Te veel om op te noemen. Maar omdat we te veel hadden betaald aan de reis zelf, moesten we het de laatste dagen in Turkije doen met pizza en patat als avondeten.

Na deze reis is het elk jaar een sport geworden om de leukste en goedkoopste deals op de kop te tikken. Zo konden we in 2013 met elkaar naar Gambia, waar we verbleven in een waanzinnig resort. En we hadden dit keer flink kunnen besparen op de reis zelf, waardoor we allerlei activiteiten van onze bucketlist konden wegstrepen.

Door de jaren heen hebben we veel afzonderlijk van elkaar gereisd. Tamara is voornamelijk met haar gezin op reis geweest en Miquel heeft met zijn basketbal team dat hij coacht, Europa ontdekt. Totdat we in 2022 met de hele familie weer samen op vakantie wilden. We besloten te gaan voor een camping vakantie in Spanje. Wederom weer super voordelig kunnen bemachtigen.

Hier is ons idee ontstaan om het voor iedereen mogelijk te maken om zo voordelig mogelijk op vakantie te gaan. Door onze ervaring met familievakanties, groepsreizen en stedentrips hebben wij allerlei trucs ontdekt, waardoor we altijd de beste deals vinden. Vanaf 2023 zijn we begonnen om al deze vette locaties met jullie te delen op Vakantiemelding.nl.

Hoe werkt vakantiemelding.nl?

Dagelijks speuren wij en onze reisexperts verschillende reisaanbieders af, op zoek naar de beste deals. We vragen ons altijd af: waarom is deze aanbieding geschikt? En voor wie is deze aanbieding geschikt?

Alle deals die je op onze website kan vinden, worden allemaal aangeboden door verschillende reisaanbieders. Je boekt dus nooit een vakantie rechtstreeks bij Vakantiemelding.nl. Je betaalt ook nooit extra, wanneer je een vakantie via ons vindt. Wij ontvangen een kleine bijdrage van de reisorganisaties wanneer een vakantie wordt geboekt die via onze website is gevonden.

Omdat de prijzen redelijk snel kunnen wijzigen, geldt altijd op=op. Wij hebben geen invloed op prijsdalingen of stijgingen. We doen uiteraard ons best om de getoonde prijzen zo actueel mogelijk te houden.