Boek goedkoop je meivakantie!

Hoewel de zon in Nederland al lekker is doorgebroken, is de meivakantie een ideaal moment op er tussenuit te gaan. Heel Nederland heeft vanaf 27 april t/m 5 mei 2024 een week vakantie. Sommige scholen plakken hier zelfs nog een week aan vast. Dan heb je maar liefst twéé wekenvakantie. Heerlijk!
 
Ga jij in de meivakantie voor een stedentrip of ga je voor een vakantiehuisje in Nederland? De keuze is reuze tijdens deze periode! 

Een goedkope meivakantie

De meivakantie is ideaal voor een stedentrip of vakantie in eigen land. Zo bespaar je nog wat geld voor de naderende zomervakantie. Wij gaan in ieder geval elke dag opzoek naar de beste deals zodat jij er voordelig op uit kan tijdens de meivakantie.

Meivakantie in Nederland

Blijf je liever in Nederland tijdens de meivakantie? Dat is helemaal geen probleem. Je hebt een grote kans op heerlijk weer en er zijn echt prachtige vakantiehuisjes te vinden in ons eigen land. Een ander voordeel is dat je de auto vaak voor de deur hebt. Dan kan je gemakkelijk verschillende uitjes in Nederland uitzoeken.

Waddeneilanden ontdekken?

Als je echt het vakantiegevoel wilt hebben in eigen land ga je natuurlijk naar 1 van de Waddeneilanden: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog. Boek een heerlijk vakantiehuisje op 1 van de eilanden. Pak de auto en reserveer alvast de overtocht. Een aanrader is om een fiets mee te nemen. Lukt dit niet, dan zijn er op de eilanden ook genoeg opties om een fiets te huren.

Meivakantie in het buitenland

De massale toerisme, zoals tijdens de zomervakantie, is nog niet echt op gang gekomen. Het is dan ook vaak rustiger dan tijdens het hoogseizoen. De temperatuur is al heerlijk aangenaam geworden. Zo zit ja al aan een overheerlijke Sangria in de Spaanse zon van circa 25ºC!

Wanneer je op zoek bent naar een all inclusive voor het hele gezin, zul je zien dat je tijdens de meivakantie genoeg te kiezen hebt. Zeker in Turkije en Egypte heb je keuze uit vele all inclusive resorts. Zo kunnen de kinderen zich lekker laten gaan en hoef je niet constant aan de kosten te denken. Daarnaast is er in deze periode al vaak veel te beleven voor kinderen, waardoor jij ook weer meer kunt relaxen.

Stedentrip in mei

De meivakantie leent zich uitstekend voor een stedentrip. De temperaturen zijn al lekker opgelopen tot zo’n 25ºC, maar de extremen worden nog niet behaald. Het is dus gewoon lekker om door de stad te slenteren en veel culturele en historische bezienswaardigheden te ontdekken. En wanneer het je wel even te warm wordt, neem je een heerlijk verfrissende duik in het zwembad of in de zee.

Zin in een stedentrip? Check hier al onze stedentrip aanbiedingen.