Goedkoop weg tijdens de kerstdagen

Heerlijk, het is weer kerst! De kerstbomen zijn versierd, overal kerstmarkten, veel activiteiten met familie en heerlijk knus op de bank onder een dekentje. De scholen zijn twee weken gesloten en dat betekent dat de kinderen bij huis zijn. Ideaal om een kerstvakantie te plannen. En die twee weken vrij geeft ook ruimte om het eens verder van huis te zoeken. Dus of je nu 1 of 2 weken op vakantie wil, wij hebben de leukste deals voor jou uitgezocht.

Kerst breng je vooral door met familie en vrienden. Ga jij met het gezin de kerst op een zonnige bestemming doorbrengen? Of kies je er juist voor om met een grote groep op een bijzondere locatie de kerst door te brengen?

Twee honden met een kerst outfit

Stedentrips tijdens kerstvakantie

De populairste stedentrip tijdens de kerstdagen is misschien wel London. De straten zijn prachtig verlicht.  De Londen Eye, Big Ben en de Tower Bridge schitteren op de donkere kerstdagen.

Ook Parijs is een prachtige bestemming tijdens de kerstdagen. De straten door heel Parijs zijn mooi verlicht en de shop-a-holic hoeft zich uiteraard niet te vervelen. Bovendien is het ook nog eens dicht bij huis! Zo ben binnen 3 uur en 20 minuten in Parijs vanaf Amsterdam met de trein.

Kerstvakantie in Nederland

De kerstdagen betekent vaak ook vele ‘verplichtingen’. Is het voor jou handig om in Nederland te blijven, maar wil je de kerstdagen toch iets bijzonders geven? Dan is een korte vakantie in Nederland ook hartstikke leuk om te doen.

Zo kan je kiezen een een vakantiehuisje of hotel op strategische plek in Nederland, zodat je ook nog voldoende tijd overhoudt om al je familie en vrienden te bezoeken.

Naar de zon tijdens de kerstdagen

De herfst is net geweest en de winter is al een tijdje officieel begonnen. Kun je niet meer wachten op die heerlijke zonnestralen? Zoek de zon op tijdens de kerstvakantie. Dan weet je zeker dat je het daarna weer kan volhouden totdat de zomer in Nederland weer gaat beginnen.

Denk bijvoorbeeld aan CuraçaoBonaire of Aruba. Deze eilanden kennen veel overwinteraars, waardoor er tijdens de kerstvakantie ook genoeg te beleven is op de eilanden.

Last minute kerstvakantie

Is het over aan paar dagen als kerstvakantie? En heb je toch besloten om er tussenuit te gaan? Gelijk heb je. Een last minute is vaak ook nog eens goedkoper! In de kerstvakantie heb je echt te gekke last minute aanbiedingen bij verschillende reisorganisaties!

Singlereis wintersport?

Ken je SnowVibes al? Dat zijn supergezellige wintersport groepsreizen voor hoger opgeleide singles. De populairste wintersportgebieden worden aangeboden. Vanaf €1295 boek jij al een plekje op 1 van de groepsreizen!

De topbestemmingen voor de kerstvakantie