Herfstvakantie 2023

Helaas 😥...


We hebben voor deze periode nog geen toffe deals geselecteerd!
Kom later nog eens terug, hopelijk hebben wij dan de beste aanbiedingen.

Goedkope herfstvakantie 2023

De herfstvakantie, ook wel najaarsvakantie genoemd, is een ideaal moment om er tussenuit te gaan. De eerste bladeren vallen van de bomen, de dagen worden korter en de zon schijnt minder lang. Je kan kiezen voor een relaxte vakantie dichtbij in Nederland of je kiest een zonnige vakantie voor nog wat Vitamine D.

Maar wanneer is de herfstvakantie 2023 eigenlijk? De herfstvakantie verschilt per regio:

  • Regio Noord: 21 oktober t/m 29 oktober 2023
  • Regio Midden: 14 oktober t/m 22 oktober 2023
  • Regio Zuid: 14 oktober t/m 22 oktober 2023

Herfstvakantie dichtbij in Nederland

Nederland is een ideale bestemming voor de herfstvakantie. De natuur wordt getekend door kleurrijke bladeren. Met een vakantie in een bosachtige omgeving kan jij volop genieten van de prachtige Nederlandse natuur. Maak lange boswandelingen, zet je smartphone uit en geniet vooral van je partner en kinderen. Speel bordspelletjes onder het geknisper van een brandende open haard.

Nederland kent verschillende vakantieparken met een bosrijke omgeving. Zo kan je kiezen voor een bungalow of vakantiehuis. Hieronder vind je een paar populaire aanbieders in Nederland!

  1. Bungalow

Zonnige herfstvakantie bestemmingen

Houd je van de zon en kan je wel wat ontspanning gebruiken? In Oktober heb je nog genoeg keuze uit zonnige bestemmingen voor een lekkere herfstvakantie. Wij hebben 3 populaire bestemmingen voor jou uitgekozen.

1) Canarische eilanden

De Canarische eilanden is altijd een populaire vakantie tijdens de herfstvakantie. Je kunt hier op dat moment nog heerlijk genieten in de zon. Denk bijvoorbeeld aan Gran Canaria, Tenerife of Lanzarote? Je vindt hier veel kindvriendelijke hotels en resorts.

2) Portugal

Ook Portugal is een ideale bestemming voor de herfstvakantie. Ontdek de Algarve of bezoek populaire steden zoals Lissabon of Porto.

3) Turkije

Turkije is een ideale bestemming voor de herfstvakantie. Zeker als je opzoek bent naar een luxe all inclusive vakantie.

Stedentrip herfstvakantie

Een stedentrip is ideaal tijdens de herfstvakantie. De temperatuur ligt gemiddeld lager, waardoor het heerlijk is om een lange stadswandeling te maken. Populaire steden zoals Barcelona, Parijs, Rome zijn tijdens deze periode vaak een stuk goedkoper dan de zomer.

Last minute herfstvakantie

Heb je zin in een spontane vakantie en wil je niet te veel betalen? Dan is een last minute vakantie de herfstvakantie een uitstekende optie. Bij Vakantiemelding.nl vind je verschillende last minute opties. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste deals.

De topbestemmingen voor de herfstvakantie