Last Minute Luxe Glamping in de Youpi! Lodge bij Beerze Bulten

Boek een sfeervolle en comfortabele 6-Persoons Lodge in Nederland

Deal gevonden door

Vakantiepark Beerze Bulten – Youpi! Lodge

Verblijf

De Youpi! Lodge bij Beerze Bulten is een sfeervolle en comfortabele accommodatie voor 6 personen. Deze lodge combineert het avontuur van kamperen met het comfort van glamping. De lodge is uitgerust met moderne voorzieningen zoals centrale verwarming, een gashaard, en een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en combimagnetron. De slaapruimtes zijn verdeeld over twee afgesloten slaapkamers en een extra slaapruimte op de vide. Je hebt ook toegang tot het zwemparadijs en het indoor speelparadijs Giga Konijnenhol.

Vervoer

Het park in Beerze Overijssel is gemakkelijk bereikbaar en biedt centrale parkeermogelijkheden. Dit betekent dat je je auto op een centrale plek kunt parkeren en van daaruit het park kunt verkennen.

Bestemming

Beerze Bulten is een 5-sterren vakantiepark in Beerze, Overijssel. Het park heeft diverse faciliteiten zoals een zwemparadijs, indoor speelparadijs, en verschillende horeca-opties. De Youpi! Lodges zijn strategisch geplaatst dichtbij al deze faciliteiten, waardoor je altijd in de buurt bent van actie en ontspanning.

Lees meer
Vakantiepark Beerze Bulten – Youpi! Lodge
5/5
24 november 2023
4 dagen
Logies
4 personen
Vanaf per accommodatie
€376,00

Wanneer de prijs hoger ligt,
ben je helaas net te laat!