Goedkope camping in Meerwijck Nederland

Lekker luieren op de camping of actief watersporten 🌊

Deal gevonden door

Camping Meerwijck

Verblijf

Je verblijft een chalet van het type “Chalet Elegance”. Deze mobile home is geschikt voor maximaal 4 personen. Je hebt de beschikking over een volledig ingerichte keuken, badkamer, toilet en een gezellige woonkamer. Indien nodig kan de verwarming aan, maar dit zal hopelijk niet nodig zijn tijdens de zomervakantie. Huisdieren zijn in de meeste gevallen toegestaan, informeer hier naar bij de camping. Babybenodigdheden zijn bij te boeken.

Vervoer

Je komt met eigen vervoer aan bij de camping. Vanaf 16.00 uur kun je inchecken en begint de zomervakantie in eigen land. Je kunt 1 auto bij het chalet parkeren, super makkelijk.

Bestemming

Camping Meerwijck ligt in het Groningse Kropswolde. In een mooie groene bosrijke omgeving aan het Zuidlaardermeer. Je kunt dus heerlijk op het strand aan het meer vertoeven of je kunt zwemmen in het verwarmde binnenbad op de camping. Omdat de camping aan het water ligt, zijn er tal van mogelijkheden voor het beoefenen van watersporten. Tijdens het hoogseizoen zijn er (tegen betaling) verschillende activiteiten op het water de doen. Bij Beachclub Vifero kun je terecht voor een lekker hapje en drankje terwijl de kinderen op de speeltoestellen op het strand spelen of zandkastelen aan het bouwen zijn.
Tijdens het hoogseizoen worden er veel activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zij hoeven zich dus geen moment te vervelen.

Lees meer
Deal disclaimer: De aangeboden prijs betreft een actieprijs. De actie is geldig op boekingen die uiterlijk 2 januari 2024 geplaatst zijn.
Camping Meerwijck
5/5
12 juli 2024
8 dagen
Logies
4 personen
Vanaf per accommodatie
De aangeboden prijs betreft een actieprijs. De actie is geldig op boekingen die uiterlijk 2 januari 2024 geplaatst zijn.
€707,00

Wanneer de prijs hoger ligt,
ben je helaas net te laat!