Last minute Duurzame en luxe camping Beerze Bulten Nederland

Boek nu voor een comfortabel en duurzaam verblijf in Overijssel

Deal gevonden door

Vakantiepark Beerze Bulten – Wikkelhouse

Verblijf

Het Wikkelhouse is een unieke en duurzame lodge op het vakantiepark Beerze Bulten. Deze bijzondere accommodatie is gemaakt van gerecycled materiaal en biedt een comfortabel verblijf voor maximaal 4 personen. Het Wikkelhouse is uitgerust met moderne voorzieningen zoals airconditioning, een volledig uitgeruste keuken, en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Als extraatje krijg je ook toegang tot het zwemparadijs en het indoor speelparadijs Giga Konijnenhol.

Vervoer

Het park in Beerze Overijssel is gemakkelijk bereikbaar en biedt centrale parkeermogelijkheden. Dit betekent dat je je auto op een centrale plek kunt parkeren en van daaruit het park kunt verkennen.

Bestemming

Beerze Bulten is gelegen in Beerze, Overijssel. Het is een 5-sterren vakantiepark en heeft de titel ANWB Camping van het Jaar 2023 gewonnen. Het park biedt tal van faciliteiten, waaronder een zwemparadijs, een indoor speelparadijs en diverse horeca-opties. De Wikkelhouses liggen vlakbij deze centrale faciliteiten en ook bij een speeltuintje, wat het een ideale bestemming maakt voor zowel ontspanning als plezier.

Lees meer
Vakantiepark Beerze Bulten – Wikkelhouse
5/5
5 januari 2024
4 dagen
Logies
4 personen
Vanaf per accommodatie
€414,00

Wanneer de prijs hoger ligt,
ben je helaas net te laat!